NL
Loonadministratie

LWB neemt u de loonadministratie van uw werknemers uit handen, snel en accuraat. Dankzij de juiste inzichten en een gedegen kennis van het bedrijfsleven past LWB de sociale wetgeving op een overzichtelijke en budgetvriendelijke wijze toe. Wij doen dit voor eenmanszaken, starters en kmo’s.

Loonadministratie

Loonbeheer en loonberekening

Bij een correcte loonadministratie komt heel wat kijken. U moet niet alleen rekening houden met de geleverde arbeidsprestaties, maar ook met de persoonlijke situatie van uw werknemer, de bijdragen aan de overheid, extralegale voordelen, wettelijke voordelen en nog veel meer.

Snel en tot in de puntjes correct

LWB neemt u de loonadministratie uit handen, snel en accuraat. Dankzij de juiste inzichten en een gedegen kennis van het bedrijfsleven past LWB de sociale wetgeving toe op een overzichtelijke en budgetvriendelijke wijze. Wij doen dit voor eenmanszaken, starters en kmo’s. Aanpassingen in sociale wetgeving, zoals bvb. voorzien in CAO’s, aangepaste RSZ-regels, enzovoorts worden snel doorgevoerd.

Bespaar waar u kunt besparen

Uw LWB-dossierbeheerder kent uw onderneming door en door. Hierdoor kunnen we u gericht informeren over premies en gunstige regelingen voor de recrutering van personeel (subsidies, kortingen voor recrutering van laaggeschoolden onder 26 jaar, oudere werknemers, ….) Wij gaan voor u na welke premies er bestaan, we vragen ze aan en zorgen voor de follow-up.

Loonadministratie

Persoonlijk contact

Het belang van uw onderneming is onze motivatie. U helpen bij uw loonadministratie en de gepaste oplossingen bieden, dat wil het hele team van LWB. Daarom is persoonlijk contact voor ons zo belangrijk. Wij willen weten wie u bent en wat u bezighoudt. Zo kunnen we met u meedenken en de juiste oplossingen aanreiken.

Flexibele dienstverlening

Om de druk van een gecompliceerde loonadministratie zoveel mogelijk van uw schouders halen, stellen we ons zo flexibel mogelijk op. Onze dienstverlening overstijgt dan ook de pure loonadministratie. Wilt u dat uw logo op de loonbrieven prijkt? Doen we! Wilt u uw loonbrieven via e-mail, via de post of via Doccle ontvangen? Wij laten u graag de keuze.

Dankzij deze uitgebreide, flexibele dienstverlening kunnen we echt maatwerk leveren. Zo hoeft u zich als ondernemer alleen maar te focussen op de groei van uw onderneming.

Heeft u toch een vraag die buiten onze expertise ligt? Dan verwijzen we u graag door naar een van onze gespecialiseerde partners.

EEN ZORGENVRIJE LOONADMINISTRATIE VOOR UW KMO

Samen met u bepalen we het beste dienstverleningsaanbod, dat helemaal aansluit bij uw behoeften. Onze payroll service op een rijtje:

  • aangifte DIMONA
  • maandelijkse berekeningen van lonen en vergoedingen
  • berekenen vakantiegeld en eindejaarspremie
  • opstellen loonbrieven en afleveren boekhouddocumenten
  • aangifte bij ontvangkantoor van de bedrijfsvoorheffing
  • invullen documenten voor sociale uitkeringen
  • kwartaalaangifte DMFA, eventueel Fonds voor Bestaanszekerheid
  • aanmelden dossiers Vlaams Opleidingsverlof / opstellen schuldvordering voor educatief verlof (Brussel – Wallonië).
  • opstellen jaarlijkse individuele rekening en fiscale fiches
  • invullen diverse statistieken voor overheid, NIS,...
  • aanvragen van diverse tegemoetkomingen.
  • ASR (aangifte sociale risico’s)

U krijgt een vaste contactpersoon, die uw bedrijf goed kent en de loonverwerking en de aanvullende administratieve taken afhandelt. Uw dossierbeheerder geeft u een snel, accuraat en praktisch antwoord op al uw sociaal-juridische vragen.

ZO MOET LOONADMINISTRATIE ZIJN: Snel, flexibel, correct.

Dit mag u verwachten van ons

Als ondernemer wilt u zich minder bezig houden met loonverwerking en meer met de groei van uw zaak. Daarom nemen wij u uw loonadministratie graag volledig uit handen. U kunt rekenen op een snelle, correcte loonverwerking en een flexibele dienstverlening.

Snelle verwerking van de lonen

We verwerken lonen binnen de 2 dagen, meestal zelfs binnen de 24 uur.

Accurate berekening van de lonen

Ook de meest complexe loonstructuren verwerken we tot in de puntjes correct.

Flexibele loonadministratie

Vragen of suggesties? Uw dossierbeheerder staat voor u klaar.

Een persoonlijke benadering

Zoals elk van onze diensten gebeurt ook de loonadministratie op een persoonlijke manier.

HET BELANG VAN Uw onderneming, onze motivatie

Persoonlijke service

LWB verschilt van andere loonsecretariaten in de persoonlijke aanpak. Hier is niemand zomaar een nummer. Elke klant heeft een vaste dossierbeheerder die de onderneming maar ook de ondernemer erachter heel goed kent. Persoonlijk contact is voor ons erg belangrijk, zeker bij de start van een nieuwe relatie.

Een keuzemenu op de telefoonlijn? Hebben we niet en willen we niet! Daar u als klant voor alle services terecht kunt bij uw vaste dossierbeheerder, hoeft u voor verschillende vragen dan ook niet met verschillende diensten te bellen.

Ondersteuning nodig voor loonverwerking, personeelszaken, iets juridisch of iets helemaal anders? Uw dossierbeheerder staat voor u klaar!

Wij willen weten wie u bent en wat u bezighoudt.
Zo kunnen we de gepaste oplossing bieden.
Contacteer ons

Blijf op de hoogte

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Wilt u de laatste nieuwtjes en belangrijke updates aangaande personeelszaken in uw mailbox ontvangen? Schrijf u dan zeker in voor onze nieuwsbrief.